Γρήγοροι σύνδεσμοι
Εχετε έργο; Μπορούμε να βοηθήσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε με προτάσεις τεχνολογικών λύσεων

Ευκαιρίες Καριέρας

Εργαστείτε μαζί μας σε έναν χώρο που εξελίσεται και αναπτύσεται συνεχώς

Stock House

Μοναδικές ευκαιρίες σε παλιότερα μοντέλα ή μεταχειρισμένες συσκευές

Εργα

Περιήγηση στα έργα που χρησιμοποιούν τεχνολογίες μας

Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα επερχόμενων Εκδηλώσεων και Εκπαιδεύσεων

Πως θα μας βρείτε

Χάρτης και οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας


Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, ανάλογα με την ιδιότητά σας, για τις τις εφαρμογές που υλοποιούμε σε κάθε αγορά


Δεν υπάρχουν όρια στις εφαρμογές που μπορούν να υλοποιηθούν με τη χρήση προηγμένων συστημάτων αυτοματισμού και ελέγχου. Χωρίς υπερβολές και πάντα με γνώμωνα την ευχρηστία, τη φιλικότητα και την εξοικονόμηση πόρων, παρουσιάζουμε ενδεικτικά μερικά παραδείγματα ανάλογα με την χώρο εφαρμογής.Επαγγελματικοί χώροι

Επιχείρησεις

Επιχείρησεις

Το μόνο που χρειάζεται μια καλή συνάντηση ή παρουσίαση σε μια αίθουσα, είναι το θέμα τους να είναι η αιτία της συνάντησης και όχι ο εξοπλισμός που δεν δουλεύει. Για το λόγο αυτό με τις λύσεις «meeting room in a box» της εταιρίας μας, είναι σίγουρο πως όλα τα πολύπλοκα τεχνολογικά εργαλεία μιας συνάντησης θα λειτουργούν άψογα πετυχαίνοντας εκτός από τέλειο και εντυπωσικό αποτέλεσμα της συνάντησης, βέλτιστη εκοικονόμηση ενέργειας των συστημάτων.

Φιλοξενία

Φιλοξενία

Ζούμε σε μια απο τις ομορφότερες χώρες του πλανήτη. Οι δυνατότητες αξιοποίησης του τουρισμού είναι πολύ μεγάλες και σίγουρα η φιλοξενία είναι ένας τομέας που θα έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Έχουμε τις λύσεις για μια ολοκληρωμένη πρόταση στον τομέα της φιλοξενίας από την ενεργειακή διαχείριση του ξενοδοχείου και των φωτισμό του με led ελεγχόμενης φωτεινότητας (dimming) εως τον αυτοματισμό του δωματίου με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και αιθητικής. Στον χώρο της φιλοξενίας έχουμε πολυετή εμπειρία με πληθώρα εφαρμογών.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Το περιβάλλον εκπαίδευσης έχει αλλάξει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια εισάγοντας πολλές τεχνολογικές εφαρμογές στον εκπαιδευτικό τομέα. Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε διαθέτουν μοναδικές εφαρμογές αυτοματισμού των αιθουσών για βελτιστοποίηση του εκπαιδευτικού αποτελέσματος, καταγραφής και ανάκλησης της εκπαίδευσης οποιαδήποτε στιγμή από οποιαδήποτε μέσον (PC, TV, smartphones κα), room scheduling καθώς και RFID για κοινή χρήση οπτικοακουστικών συστημάτων (πχ projector sharing).

Ασφάλεια

Ασφάλεια

Τα συστήματα μας έχουν την δυνατότητα να επιτηρούν όλες τις ζώνες ασφαλείας με γραφική απεικόνιση σε κάτοψη (οπτικοποίηση). Το σύστημα μας λαμβάνει την αναφορά (feedback) της τρέχουσας κατάστασης κάθε ανεξάρτητης επαφής του συστήματος συναγερμού (glass break, motion sense, magnetic contact). Όλα τα χειριστήρια του συστήματος έχουν την δυνατότητα όπλισης/αφόπλισης όλων των Partition του συστήματος. Υποστηρίζονται οι κυριότεροι κατασκευαστές συναγερμών.

Πολιτισμός

Πολιτισμός

Οι εφαρμογές αυτοματισμού, φωτισμού και αλληλεπίδρασης είναι πλέον απαραίτητες όταν αναφερόμαστε σε σύγχρονα μουσεία.Ο κατάλληλος φωτισμός led των εκθεμάτων με δυνατότητα dimming μπορεί να αναδείξει ένα έργο τέχνης και η ψηφιακή ξενάγηση παρέχει το απαραίτητο στοιχείο για μια σωστή παρουσίαση των έργων, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων. Φυσικά όλοι οι χώροι πολιτισμού διαθέτουν αίθουσες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό, όπου οι σωστές παρουσιάσεις απαιτούν αυτοματισμό ακριβείας και ψηφιακές προβολές μετάδοσης High Definition σημάτων, χωρίς συμπίεση. Οι εταιρίες μας AMX και Philips Dynalite εξειδικεύονται σε αντίστοιχες λύσεις με πληθώρα προϊόντων.

Συγκοινωνίες

Συγκοινωνίες

Χιλιάδες κόσμος καθημερινά χρησιμοποιεί τα μέσα μεταφοράς. Γιατί οι διαφημιστικές πινακίδες των σταθμών να περιέχουν στατικό περιεχόμενο και όχι δυναμικό που να ενημερώνεται κεντρικά από ένα σταθμό ελέγχου; Η ώρες αναμονής και παραμονής του κοινού στα μέσα μεταφοράς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για παρουσίαση προϊόντων και διαφημιστικών μηνυμάτων με τον πιο ευχάριστο και αποδοτικό τρόπο. Η εταιρία ΑΜΧ με τις δυνατότητες ψηφιακής σήμανσης (digital signage) και την δυνατότητα αλληλεπίδρασης μέσω αυτοματισμού στο διαφημιστικό περιεχόμενο, παρέχει σημαντικά εργαλεία για τις διαφημιστικές εταιρίες και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Υγεία

Υγεία

Η υγεία είναι ένας τομέας που παραδοσιακά διαθέτει υψηλό τεχνολογικό επίπεδο.Οι σύγχρονες παροχές υγείας απαιτούν τεχνολογικές λύσεις αυτοματισμού και μετάδοσης σημάτων υπερυψηλής ευκρίνειας, γρήγορα αξιόπιστα και χωρίς καμία απώλεια. Οι λύσεις που παρέχουμε αφορούν την μεταφορά τέτοιων σημάτων μέσω οπτικών ινών καθώς και την ψηφιακή καταγραφή και αναμετάδοση της πληροφορίας on demand σε εφαρμογές πληροφόρησης και τηλεϊατρικής.

Δημόσιο

Δημόσιο

Οι λύσεις μας για εφαρμογές στο δημόσιο αφορούν μια πληθώρα συστημάτων, περιλαμβάνοντας λύσεις ενεργειακής διαχείρισης, φωτισμού δημόσιων κτιρίων καθώς και κάθε τύπο αυτοματισμού οπτικοακουστικών συστημάτων.

Κέντρα Ελέγχου

Κέντρα Ελέγχου

Όπως και στις εφαρμογές broadcasting έτσι και στις εφαρμογές των κέντρων ελέγχου, η ακρίβεια η ποιότητα και η ταχύτητα παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο καθώς και η καταγραφή, μετάδοση και αναπαραγωγή σημάτων υψηλής ευκρίνειας (πχ σε crisis centers από συστήματα καμερών υψηλής ευκρίνειας). Η εταιρία μας διαθέτει τις κατάλληλες λύσεις για διασφάλιση όλων των παραπάνω χωρίς την παραμικρή απώλεια στην ποιότητα.

Καταστήματα

Καταστήματα

Οι εταιρία μας διαθέτει πληθώρα λύσεων για εφαρμογές σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Περιλαμβάνει διαδραστικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης (digital signage), αλληλεπίδρασης του περιβάλλοντος και του καταναλωτή με το διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και λύσεις δημιουργίας ιδανικού φωτισμού στα καταστήματα για μεγιστοποίηση του καταναλωτικού αποτελέσματος.

Broadcast

Broadcast

Το broadcasting είναι ένας αδιάκοπος αγώνας για τον τέλειο χρονισμό. Η ακρίβεια, η ποιότητα, η ταχύτητα και η αξιοπιστία παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο όταν σκεφτόμαστε λύσεις broadcasting. Οι δυνατότητες αυτοματισμού πολλαπλών εντολών με το πάτημα ενός πλήκτρου από την οθόνη αφής της ΑΜΧ διασφαλίζουν την έγκαιρη και αξιόπιστη μετάδοση της πληροφορίας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Φυσικά όταν αναφερόμαστε σε μια εταιρία με την εμπειρία της ΑΜΧ, η αξιοπιστία των λύσεων είναι δεδομένη.

Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία

Κάμερα, φώτα, πάμε! Θα προσθέσουμε και τον αυτοματισμό για επιτυχημένες παραστάσεις. Το μόνο που θα πρέπει να γίνει είναι να ξεκινήσει το timeline του αυτοματισμού που σε προκαθορισμένες στιγμές θα ενεργοποιεί/απενεργοποιεί φωτισμό και οπτικοακουστικά συστήματα με τέλειο χρονισμό. Είτε πρόκειται για θέατρο, κινηματογράφο ή στούντιο ηχογράφησης ο αυτοματισμός των πολύπλοκων συστημάτων είναι πλέον παιχνιδάκι!

Χώροι Λατρείας

Χώροι Λατρείας

Κάθε σύγχρονο κτήριο, έτσι και οι χώροι λατρείας χρειάζονται πρώτα απ’ όλα σωστή ενεργειακή διαχείριση, με παράλληλο έλεγχο του φωτισμού και των υπόλοιπων συστημάτων (όπως μικροφωνική,ενισχυτές κλπ). Λέξεις όπως ποιότητα και αξιοπιστία όταν μιλάμε για τις εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε είναι δεδομένες.

Κατοικία/Σκάφη

Κατοικία

Κατοικία

"Καλωσήλθατε". Το μόνο πλήκτρο που θα χρειαστεί να πατήσετε ώστε το σπίτι σας να ενεργοποιήσει την θέρμανση, να ανοίξει τα φώτα καλωσορίσματος και να ξεκινήσει την αγαπημένη σας μουσική στο δωμάτιο σας, για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Φυσικά το νερό θα είναι πάντα ζεστό χρησιμοποιώντας την ελάχιστη ενέργεια αφού διαθέτει έξυπνο θερμοστάτη που μαθαίνει από τις συνήθειές σας. Φεύγοντας το πλήκτρο έξοδος θα ενεργοποιήσει τον συναγερμό και τα φώτα ασφαλείας.Εναλλακτικά το πλήκτρο «ταξίδι» θα ενεργοποιήσει και την τεχνητή παρουσία ώστε να φαίνεται σαν να είστε εκεί. Μπορείτε πάντα να απαντήσετε στο κουδούνι της εξώπορτας μέσω του κινητού σας από την Νέα Υόρκη. Αυτά είναι μερικά από τα πολλά σενάρια που εφαρμόζουμε...

Συγκροτήματα

Συγκροτήματα

Στα συγκροτήματα κατοικιών έχουμε πετύχει να έχουμε λύσεις όπως αυτές που περιγράφουμε για τις κατοικίες, ωστόσο όμως λόγω οτι γίνεται σε μεγαλύτερη κλίμακα και η εφαρμογή συνήθως επαναλαμβάνεται, έτσι το κόστος είναι αιθητά μικρότερο. Με τον τρόπο αυτό η προστιθέμενη αξία του αυτοματισμού της συνολικής εγκατάστασης είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για την αξιοποίηση των σύγχρονων εργαλείων της τεχνολογίας από τους κατασκευαστές.

Σκάφη

Σκάφη

Δεν υπάρχει καταλληλότερο παράδειγμα εφαρμογής αυτοματισμού από ένα σκάφος, οπού σε περιορισμένο χώρο και με την μέγιστη αξιοπιστία αλλά και ενεργειακή διαχείριση καλούνται να εφαρμοστούν λύσεις φωτισμού, διανομής ήχου και εικόνας και παρακολούθησης διάφορων παραμέτρων του σκάφους.Οι εταιρίες μας που αντιπροσωπεύουμε έχουν παραδοσιακά μεγάλο μερίδιο αγοράς στα σκάφη με παρουσία και εφαρμογές στα μεγαλύτερα ναυπηγεία του κόσμου.


 

Applications

Η αναζήτηση λύσεων που θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις σε ένα πιο πράσινο μέλλον και καλύτερη διαχείρηση των ενεργειακών τους πόρων γίνεται πια επιτακτική. Σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες τεχνολογίες μας που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.

Resource Management Server (RMS)

H πανίσχυρη πλατφόρμα παρακολούθησης, διαχείρiσης και προγραμματισμού εταιρικών πόρων και καταναλώσεων από την Amx. 

To RMS Enterprise είναι μια κλιμακούμενη πλατφόρμα λογισμικού, τύπου client/server στοχευμένη στη διαχείριση συστημάτων Πληροφορικής, Οπτικοακουστικών μέσων και Διαχείρισης Ενέργειας που διαθέτει δυνατότητες απομακρυσμένης παρακολούθησης και χρονοπρογραμματισμού για κτηριακά συγκροτήματα. Μέσω της κεντρικής οθόνης συνολικής επιτήρησης τύπου dashboard, προσφέρει ένα φιλικό περιβάλλον που επιτρέπει την κεντρική διαχείρηση οπτικοακουστικού εξοπλισμού, φωτισμού, κλιματισμού και των υπόλοιπων υποσυστημάτων ενός κτηρίου. Παράμετροι που θεωρούνται κρίσιμοι μπορούν να ενεργοποιούν δράσεις, ειδοποιήσεις (SMS, email alerts) και συναγερμούς.

Με το RMS μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι ένα χώρος παρουσιάσεων με πολλές οπτικοακουστικές τεχνολογίες θα είναι σε πλήρη λειτουργικότητα, θα ενεργοποιηθεί λίγα λετπά πριν την παρουσίαση και να απενεργοποιηθεί λίγα λεπτά μετά, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη διαθεσιμότητα του συστήματος αλλά και σημαντική μείωση του ενεργειακού κόστους.

 

Envision Dashboard,

Με το κόστος της ενέργειας να ανεβαίνει συνεχώς, η αγορά ζητά απεγνωσμένα λύσεις που διαθέτουν αρκετή ευφηία ώστε να μπορούν να καταγράψουν, να αναλύσουν και να διαχειριστούν με ένα φιλικό και αποδοτικό τρόπο τις καταναλώσεις του συστήματος φωτισμού ενός κτηρίου. 

Το EnvisionDashboard της  Philips Dynalite χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες για να καταγράψει δεδομένα απόδοσης από ένα σύστημα φωτισμού και ηλεκτρικού αυτοματισμού και το προβάλει σε ένα φιλικό περιβάλλον γραφικής απεικόνισης.

Enova DVX series

, τεχνολογία ολοκλήρωσης συστημάτων παρουσίασης που επιτυγχάνει εξοικονόμιση ενέργειας σε χώρους παρουσιάσεων που υπερβαίνει και το 80%! Από την Amx. Δοκιμάστε το ENOVA DVX ENERGY SAVINGS CALCULATOR για να υπολογίσετε την εξοικονόμιση που μπορείτε να πετύχετε στη δική σας επιχείρηση.

Resource Management Server (RMS)

H πανίσχυρη πλατφόρμα παρακολούθησης, διαχείρiσης και προγραμματισμού εταιρικών πόρων και καταναλώσεων από την Amx. 
To RMS Enterprise είναι μια κλιμακούμενη πλατφόρμα λογισμικού, τύπου client/server στοχευμένη στη διαχείριση συστημάτων Πληροφορικής, Οπτικοακουστικών μέσων και Διαχείρισης Ενέργειας που διαθέτει δυνατότητες απομακρυσμένης παρακολούθησης και χρονοπρογραμματισμού για κτηριακά συγκροτήματα. Μέσω της κεντρικής οθόνης συνολικής επιτήρησης τύπου dashboard, προσφέρει ένα φιλικό περιβάλλον που επιτρέπει την κεντρική διαχείρηση οπτικοακουστικού εξοπλισμού, φωτισμού, κλιματισμού και των υπόλοιπων υποσυστημάτων ενός κτηρίου. Παράμετροι που θεωρούνται κρίσιμοι μπορούν να ενεργοποιούν δράσεις, ειδοποιήσεις (SMS, email alerts) και συναγερμούς.

Με το RMS μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι ένα χώρος παρουσιάσεων με πολλές οπτικοακουστικές τεχνολογίες θα είναι σε πλήρη λειτουργικότητα, θα ενεργοποιηθεί λίγα λετπά πριν την παρουσίαση και να απενεργοποιηθεί λίγα λεπτά μετά, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη διαθεσιμότητα του συστήματος αλλά και σημαντική μείωση του ενεργειακού κόστους.

Έξυπνο κτίριο

Τί κάνει ένα κτίριο έξυπνο?  Έξυπνο είναι το κτίριο που έχει την δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων στα συστήματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει . Επίσης έχει δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης  καθώς και τον χειρισμό όλων των συστημάτων του κτιρίου με τον ευκολότερο τρόπο. Οι ανέσεις και οι ποιότητα διαβίωσης που προσφέρει στους χρήστες είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Οι λύσεις που προσφέρουμε μετατρέπουν  ενεργοβόρα κτίρια σε «πράσινα» με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το πιο σημαντικό είναι οτι από τις μετρήσεις ενέργειας που το σύστημα αυτοματισμού έχει την δυνατότητα να απεικονίζει με πολλούς τρόπους (όπως με γραφήματα και πίνακες κατανάλωσης),  ο χρήστης μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για την ενεργειακή συμπεριφορά του κτιρίου και να πάρει τις σωστές αποφάσεις περιορισμού της κατανάλωσης. Οι εφαρμογές μας στο έξυπνο κτίριο περιλαμβάνουν τα εξής:


Διαχειριση φωτισμού
Διαχείριση μοτέρ 

(ρολά κλπ)
Σύστημα ασφαλείας
Σύστημα κλιματισμού
Οικιακός κινηματογράφος
Πολυζωνική διανομή  ήχου και εικόνας
Δομημένη καλωδίωση
Απόκρυψη οπτικοακουστικών συσκευών
Άλλες εφαρμογές όπως:
o Σταθμός καιρού
o Αυτόματο πότισμα με scheduler
o Απομακρυσμένος έλεγχος
o Ενδοεπικοινωνία
o Θυροτηλεόραση
o κ.α.


Διαχείριση Φωτισμού

Με την εγκατάσταση ενός συστήματος φωτισμού υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου των φωτιστικών κατά ομάδες ή ανεξάρτητα για την επίτευξη συγγεκριμένων εφαρμογών. Με την ενσωμάτωσή του στον κεντρικό σύστημα ελέγχου του κτιρίου μπορούμε να επιτύχουμε επιλογή σκηνικών φωτισμού για τους διάφορους χώρους του κτιρίου και ρύθμιση έντασης φωτός με τηλεχειριστήρια καθώς και αυτόματο άνοιγμα/κλείσιμο φώτων χρησιμοποιόντας ηλιακό ημερολόγιο και ανιχνευτές φωτός. Σε συνδιασμό  με τους ανιχνευτές κίνησης του συστήματος ασφαλείας το σύστημα επιτυγχάνει έξυπνη διαχείρηση ενέργειας και φωτισμό ασφαλείας με συνέπεια να έχουμε υψηλή ενεργειακή βελτιστοποίηση.

Συστήματα διαχείρισης φωτισμού και led dimming

Η τεχνολογία LED έχει επικρατήσει ως η ενδεδειγμένη και οικονομικότερη λύση στο φωτισμό. Μεγάλη ποικιλία νέων προϊόντων από διαφορετικούς κατασκευαστές και διαφορετικές ποιότητες εμφανίζονται σχεδόν καθημερινά στην αγορά για να καλύψουν ένα ποικίλο φάσμα αναγκών.
Τι συμβαίνει όμως όταν τα φωτιστικά σώματα τύπου LED είναι μέρος μιας συνολικής λύσης διαχείρισης φωτισμού και εξοικονόμησης ενέργειας; Εκεί τα πράγματα πραγματικά περιπλέκονται με τις μεγάλες ασυμβατότητες που προκύπτουν μεταξύ των νέων φωτιστικών και των παραδοσιακών ελεγκτών έντασης φωτισμού (leading & trailing edge dimmers).

Η Philips, με τη μεγάλη εμπειρία της στο χώρο του φωτισμού και της τεχνολογίας LED σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία στις λύσεις ηλεκτρικού αυτοματισμού που απέκτησε με την εξαγορά της Dynalite, δουλεύει συστηματικά πάνω σε αυτό το θέμα, ανταλλάσοντας τεχνογνωσία και αναπτύσσοντας λύσεις που εγγυώνται την άψογη συνεργασία των υλικών και επιτυγχάνουν άριστα αποτελέσματα στον έλεγχο της έντασης φωτιστικών LED.

Η Adamco, σε συνεργασία με την Philips Hellas, πραγματοποίησε ένα εκτενές τεστ πάνω σε όλους σχεδόν τους τύπους λαμπτήρων LED της εταιρίας Philips, αλλά και άλλων κατασκευαστών. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, αφού σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις το σύστημα αυτοματισμού Philips Dynalite, πραγματοποίησε πολύ ομαλό dimming, χωρίς flickering και χωρίς να παρουσιάσει άλλα δυσάρεστα φαινόμενα. Σε κάποιες περιπτώσεις  πετύχαμε το απόλυτο dimming, σε επίπεδο εως 1%! 
Στην επιτυχία αυτή, μεγάλη συμβολή είχε το εξειδικευμένο λογισμικό Envision Project, που διαθέτει πλήθος παραμέτρων και κυματομορφών και επιτρέπει την επίτευξη του απόλυτου dimming, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή λαμπτήρων.  

Στην νέα γκάμα των υλικών Philips Dynalite περιλαμβάνονται ειδικές κάρτες Led καθώς και ειδικά φορτία-φίλτρα που μπορούν να εφαρμοστούν σε συνεργασία με Leading και Trailing edge dimmers, για εξάλειψη όλων των «περίεργων» συμπεριφορών στο led dimming!

Με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η εταιρία μας στον χώρο αυτό, σε συνδυασμό με το υλικό φωτισμού και ελέγχου της Philips, είναι σε θέση σήμερα να προτείνει και να εγγυηθεί για λύσεις υψηλής ποιότητας διαχείρισης φωτισμού LED χωρίς προβλήματα.


Οικιακός Κινηματογράφος

Ένας σύγχρονος οικιακός κινηματογράφος συνήθως αποτελείται από ένα βιντοπροβολέα ή μια μεγάλη Flat TV ή και τα δύο μαζί, ένα ραδιοενισχυτή, ένα blue ray player, ένα media player , το πανί προβολής που συνήθως είναι ηλεκτρικό, από server ταινιών και μουσικής, κονσόλα παιχνιδιών, και δορυφορικό δέκτη και τα φώτα του.  Και όλα αυτά είναι συνήθως τα βασικά μηχανήματα, ενώ καποιοι μπορεί να συμπεριλαμβάνουν συσκευές hi-end  ή συκευές προηγούμενης τεχνολογίας όπως video και pickup για συμβατότητα με τα προηγούμενα μέσα. 

Αν αναλογιστούμε και τις διαφορετικές αναλύσεις και φορμά ήχου και εικόνας καθώς και τις διασυνδέσεις όλων αυτών μεταξύ τους, τότε το μόνο συμπέρασμα που θα καταλήξουμε οτι ένα σύστημα ελέγχου είναι άκρως απαραίτητο, ώστε με εύχρηστο τρόπο και με το πάτημα ενός κουμπιού να ρυθμίζονται κατάλληλα όλες οι είσοδοι-εξόδοι του συστήματος για την βέλτιστη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου.Αν οι πηγές μας δεν βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τον οικιακό κινηματογράφο, κανένα πρόβλημα. Η διανομή σήματος HD 1080p με δυνατότητα 3D των εταιριών JustAddPower  και ΑΜΧ μέσω καλωδίου UTP εγγυώνται την άψογη μεταφορά του σήματος. 

Το σενάριο λοιπόν έχει ως εξής:

Βήμα 1ο. Καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας.

Βήμα 2ο. Πατάμε το πλήκτρο movie on.

Βήμα 3ο. Επιλέγουμε την ταινία που θα δούμε από τον κατάλογο ταινιών

Βήμα 4ο. Απολαμβάνουμε την ταινία

Βήμα 5ο. Πατάμε το πλήκτρο movie off 

Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το σύστημα ελέγχου της ΑΜΧ.


 

Enzo

Ένα ευέλικτο σύστημα παρουσιάσεων σε χώρους συσκέψεωνΤο Enzo είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα κατάλληλη για χώρους συνεδριάσεων και παρέχει άμεση απόκριση λειτουργίας, άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο της συνεδρίασης, άμεση έναρξη και άμεση διανομή του υλικού. Με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση και η διανομή πληροφορίας με τους παρευρισκόμενους στο χώρο συνεδρίασης. Τελικά το Enzo είναι σχεδιασμένο ως μια ευέλικτη πλατφόρμα η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στους διάφορους τρόπους με τους οποίους οι χρήστες συνεργάζονται.

‘Ενα Interface  που  επικεντρώνεται γύρω από αυτό που πραγματικά κάνετε στις συνεδριάσεις

Οι σχεδιαστές του Enzo παρατήρησαν τι ακριβώς κάνουν τα άτομα στις συνεδριάσεις και χρησιμοποίησαν αυτή την πληροφορία για να καθορίσουν ακριβώς ποιές δυνατότητες να συμπεριλάβουν στο Enzo οι οποίες θα ικανοποιούσαν τις ανάγκες των παρουσιαστών χρησιμοποιώντας ένα διαισθητικό interface

SCREEN MIRROR: LAPTOPS, SMARTPHONES, AND TABLETS

Με την τεχνολογία MirrorOp – απεικόνιση της οθόνης σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να μοιράσετε ασύρματα το περιεχόμενο που έχετε στη συσκευή σας

Έγγραφα : Παρουσιάσεις, βίντεο, φωτογραφίες, κλπ

Ο σκοπός των συναντήσεων είναι να μοιράσετε πληροφορία και να συνεργαστείτε.Το Enzo μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε παρουσιάσεις, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα έγγραφα για να τα εμφανίσουν σε μια οθόνη ή projector. To Enzo μπορεί να εμφανίσει έγγραφα και περιεχόμενο που βρίσκονται στο cloud, σε USB ή γενικά;a στο internet

WEB BROWSER: Ιστοσελίδες της εταιρείας, Αναζήτηση στο διαδίκτυο και πολλά περισσότερα

Ο ενσωματωμένος web browser επιτρέπει στους χρήστες να ψάξουν στο διαδίκτυο για πληροφορίες που θέλουν να μοιραστούν σε μια συνάντηση. Απλά ανοίξτε τον browser και περιηγηθείτε στις επιλεγμένες σας ιστοσελίδες. Πολλαπλά tabs στο browser σας επιτρέπουν  να δείτε πολλές ιστοσελίδες εύκολα

Απόκρυψη οπτικοακουστικών συσκευών

Η τεχνολογία αποκτά νέο νόημα όταν είναι και αόρατη. Κανένας δεν θέλει να βλέπει τα μέσα μεταφοράς των τεχνολογιών αλλά μόνο το αποτελεσμά τους. Για τον λόγο αυτό η εταιρία μας δίνει πάρα πολύ μέγάλη σημασία στην αισθητική και την λεπτομέρεια εφαρμογής των τεχνολογιών ώστε να είνα απολύτως εναρμονισμένες με τον χώρο που εφαρμόζονται, είτε αναφερόμαστε σε οικιακό είτε σε εταιρικό περιβάλλον. Έχουμε λοιπόν μαι πληθώρα λύσεων και εφαρμογών απόκρυψης καλωδίων και συσκευών καθώς και συσκευών υψηλής αισθητικής. Ανάμεσα στις λύσεις που προσφέρουμε είναι τα παρακάτω:
AMX Hydraport
Motorized Screens Dalite
Motorized Lifts
Centralized equipment racks
Architectural/invisible speakers
Flush mount touch screens


Ψηφιακή Ταινιοθήκη (Movie & Music Server)

Εμπειρία Imerge: Ο απόλυτος 3D κινηματογράφος

Φανταστείτε ένα υψηλής ποιότητας σύστημα ψυχαγωγίας το οποίο αποθηκεύει τη μουσική και τις ταινίες σας σε ένα σημείο, με τη δυνατότητα να παίζει ταυτόχρονα διαφορετικό μέσο ( μουσική/ταινία ) σε πολλά δωμάτια. ‘Ενα σύστημα που μπορεί να αρχιοθετήσει εκατοντάδες ταινίες και δεκάδες χιλιάδες τραγούδια χωρίς την ανάγκη των πολλαπλών δίσκων που στοιβάζονται σε – συνήθως – αντιαισθητιά ράφια. Ένα σύστημα του οποίου η σύνδεση δεν θα επιβραδυνθεί ή θα διακοπεί σε κρίισιμες στιγμές...

Η μεγάλη οθόνη

Φανταστείτε τον ενθουσιασμό και την απόλυτη εμπειρία της μεγάλης οθόνης και του τέλειου συστήματος ήχου. Δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να περιηγηθούν στη βιβλιοθήκη των ταινιών σας και να επιλέξουν τις αγαπημένες τους ή μια από τις τελευταίες που κυκλοφόρησαν

Φυσικά και θέλετε το καλύτερο

Κανένα άλλο μέσα, που υποστηρίζει την τεχνολογία HDTV , δε ταιριάζει την εικόνα και την ποιότητα ήχου  ενός Blu-Ray.  Όταν προβάλετε ταινίες στον κινηματογράφο σας, απαιτείτε το καλύτερο για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Εκπληκτική δράση 3D

Με το MS1-3D της Imerge, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις τελευταίες ταινίες σε εκλπηκτική μορφή 3D στην υψηλότερη ποιότητα εικόνας – εάν το θελήσετε !! Φυσικά – αν επιθυμείτε - μπορείτε να επιλέξετε.απλά να παρακολουθήσετε εικόνα σε full-HD 2D. Λόγω της πολύ υψηλής ανάλυσής του και της ταχύτητας δεδομένων, μπορείτε να απολαύσετε την εμπιρεία του Full HD ή του 3D με ποιότητα Blu-Ray. Άκομα και κλασσικές ταινίες, όσο απίστευτο και αν φαίνεται, μπορούν να επανακυκλοφορήσουν σε 3D και ήδη για κάποιες από αυτές έχει γίνει. Η σειρά των servers MS1-3D της Imerge, είναι συμβατή με ενεργές και παθητικές 3D οθόνες καθώς και με projectors και οθόνες με ανάλυση standard HD 

 

 

Ψηφιακή σήμανση

Η πολύ καλή ιδέα και οι τάσεις της τεχνολογίας δείχουν οτι το μέλλον της διαφήμισης εξαρτάται από την καθιέρωση της ψηφιακής σήμανσης. Η νέα μέθοδος διαθέτει μεγάλα πλεονεκτήματα, έναντι της στατικής διαφήμισης. Η ΑΜΧ πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο του αυτοματισμού διαθέτει το κορυφαίο σύστημα ψηφιακής σήμανσης Inspired Signage. Το μεγάλο πλεονέκτημα έναντι άλλων συστημάτων είναι οτι με τη χρήση αισθητήρων περιβάλλοντος και εφαρμογές αυτοματισμού, οποίες ο θεατής/χρήστης αλληλεπιδρά με το διαφημιστικό περιεχόμενο, με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μια πολύ πετυχημένη εφαρμογή ψηφιακής σήμανσης της ΑΜΧ είναι τα αγγλικά καταστήματα κινητής τηλεφωνίας 02 της Αγγλίας. Ο χρήστης μόλις πιάσει στο χέρι του την συσκευή κινητής τηλεφωνίας 
Inspired Signageπου επιθυμεί, στην μεγάλη οθόνη που βρίσκεται μπροστά του εμφανίζονται τα χαρακτηριστικά της συσκευής που επέλεξε. Επιλέγοντας αλλη μια από τον πάγκο κινητών εμφανίζεται στην οθόνη συγκριτικό των 2 συσκευών. Ταυτόχρονα τα στοιχεία αυτά μεταφέρονται στο πρόγραμμα διαχείρισης και εποπτείας RMS που με τη σειρά του ενημερώνει το κατάστημα για τις προτιμήσεις του καταναλωτή. 

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν αξιολογήσημα στοιχεία πωλήσεων και προτιμήσεων των καταναλωτών τα οποία αξιοποιούνται για την μεγιστοποίηση των πωλήσεων.
Φυσικά το σύστημα αποτελείται από κορυφαία Digital Signage players (σειρά Inspired Xpress και Inspired Xpert) με φοβερές δυνατότητες απεικόνισης HD περιεχομένου, δίκτυωσης και απομακρυσμένης διαχείρισης.

Με το σύστημα της ΑΜΧ δεν υπάρχει περίπτωση τηλεόραση η βιντεοπροβολέας να μην απεικονίζει το περιεχόμενο από κάποιο πρόβλημα ή το περιεχόμενο να μην είναι το επιθυμητό, αφού αυτόματα το πρόβλημα αυτό θα μεταβιβαστεί από το σύστημα στον Administrator μέσω της πλατφόρμας RMS.Διαχείριση περιεχομένου πολυμέσων (IP TV)

H ΑΜΧ μέσω της πλατφόρμας Vision², προσφέρει λύσεις διαχείρισης βίντεο που απλοποιούν τη λήψη, την αποθήκευση και τη διανομή του περιεχομένου βίντεο σε περιβάλλον IP.

Οι ολοκληρωμένες  λύσεις της βρίσκουν εφαρμογή σε δίκτυα μέσων μαζικής ενημέρωσης που υποστηρίζουν live video , βιντεοσκοπημένων εκπομπών ή τηλεοπτικών σημάτων . Οι διαχειριστές μπορούν να ελέγχουν τα εισερχόμενα σήματα βίντεο ή τηλεόρασης και να καθορίζουν το μέσο προβολής,  όπως τηλεοράσεις , προβολείς ή υπολογιστές μέσω δικτύωσης IP. Η πλατφόρμα παρέχει επίσης την on- demand πρόσβαση βίντεο, έτσι ώστε οι οργανισμοί να μπορούν να αποθηκεύουν όλα τα βίντεο τους για μελλοντική αναπαραγωγή, υποστηρίζoντας unicast και multicast εκπομπές καθώς και όλα τα γνωστά στανταρντς μεταφοράς ήχου και εικόνας . 

Vision2 Diagram

 

 

Λυπούμαστε. η σελίδα είναι υπό κατασκευή.

Παρακαλούμε επισκεφτείτε μας σύντομα για νεώτερα.

Ευχαριστούμε για τη κατανόηση.


 

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε αναφορές γενικών Αρχιτεκτονικών ή/και Μηχανολογικών προδιαγραφών των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε.

 
    Amx Architectural & Engineering Specifications
 
    Philips Engineering Specification
 
    Da-Lite Architect Resources
  Da-Lite Design Center
 
    HDMI over IP Specifications
 
    Liberty Consultants Corner
 
    Sonance Contractor Series
 

 

Τα προγραμματιστικά εργαλεία των συστημάτων αυτοματισμού της εταιρίας μας χαρακτηρίζονται από την πολύ μεγάλη ευελιξία καθώς και από τις καινοτόμες δυνατότητες παραμετροποίησης και οπτικοποίησης. 
Έτσι ο προγραμματισμός μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και γρήγορα άλλα χωρίς περιορισμούς και εκπτώσεις στην παραμετροποίηση και το customization των συστημάτων, αναλόγως με τις απαιτούμενες ανάγκες του πελάτη και την εξειδίκευση του προγραμματιστή. 
Άλλωστε τα προγραμματιστικά εργαλεία αποτελούν την καρδιά των συστημάτων και είναι αυτά που τελικά τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, με την σταθερότητα και τον αρμονικό συνδιασμό software – hardware. Εγγύηση των παραπάνω αποτελούν οι κατασκευάστριες εταιρίες της ΑΜΧ, Philips καθώς και των υπολοιπων εταιριών που αντιπροσωπεύουμε.

Μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τον προγραμματισμό των συστημάτων αυτοματισμού μας είναι:
Netlinx Studio 4
Η καρδιά ενός συστήματος ΑΜΧ είναι ο επεξεργαστής του. Το πανίσχυρο εργαλείο προγραμματισμού NetLinx Studio με την νέα έκδοση 4, απογειώνει τις δυνατότητες των νέων επεξεργαστών ΝΧ series και με τα πολλαπλά εργαλεία, το πανίσχυρο σετ εντολών, αλλά και τις φοβερές επιλογές διαγνωστικών και debugging εγγυάται σταθερά συστήματα, προγραμματισμένα συμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη, μέχρι την τελευταία παράμετρο.
 


TP Design 5
To User interface ενός συστήματος εκφράζει την εικόνα ολόκληρου του συστήματος. Είναι το σημείο όπου ο χρήστης ερχεται σε επαφή με όλη αυτή την πολύπλοκη τεχνολογία, που κρύβεται πίσω από κάθε πάτημά του. Ένα εύχρηστο και όμορφο User Interface κάνει μοναδική την εμπειρία του χρήστη με το σύστημα αυτοματισμού. Το TPDesign 5 με τις απίστευτες σχεδιαστικές δυνατότητες τις νέες δυνατότητες εισαγωγής App (όπως Skype, Web Browsing, Notes κα) καθώς και η μεγάλη γκάμα έτοιμων GUI που διαθέτει η ΑΜΧ είναι ο λόγος που την έχει ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό όλα αυτά τα χρόνια.

 

Envision Project
Η πλατφόρμα Envision Project έχει σχεδιαστεί με στόχο τον γρήγορο και εύκολο προγραμματισμό των συστημάτων Philips Dynalite. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ο οπτικός προγραμματισμός με διαδικασίες drag & drop αλλά και ο πολύ δυνατός Εditor για προγραμματισμό σε γραμμή κώδικα, για σύνθετες και εξειδικευμένες λειτουργίες του συστήματος. Αυτό δίνει απίστευτη ευελιξία στον προγραμματιστή εφόσον πάνω από το 90% του συστήματος προγραμματίζεται σε γραφικό περιβάλλον σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς αυτό να στερεί δυνατότητες των υλικών που ο προγραμματιστής εμεταλλεύεται με την γραμμή κώδικα στον Task Editor.


 


Envision Manager
Τα συστήματα Philips Dynalite είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν από τον πιο μικρό οικιακό χώρο μεχρι τεράστια κτίρια χιλιάδων φορτίων όπως η περίπτωση του Burj – Khalifa στο Dubai. 
Τώρα με την σουίτα Envision Manager ο χρήστης έχει μοναδικές δυνατότητες εποπτείας του συστήματος. Ο πανέξυπνος τρόπος περιήγησης στους χώρους ενός πολύπλοκου κτιρίου με εισαγωγή και χρήση Αutocad drawings και η οι πολλές δυνατότητες πληροφόρησης αλλά και παραμετροποίησης των στοιχείων του συστήματος καθιστούν την χρήση του Envision Manager μονόδρομο. O χρήστης μπορεί να διαλέξει από μια πληθώρα πληροφοριών σε πολλαπλά report παραμέτρων και στοιχείων όπως:
ενεργειακή κατανομή
ενεργειακή κατανάλωση
lamp failure warnings
presence reports
equipment errors
lamp usage
light state
light control
drape state
drape control
κ.α
 


 

Εδώ θα βρείτε προτάσεις που δίνουν λύσεις στα πιο δύσκολα αλλά και συνηθισμένα προβλήματα μιας εγκατάστασης:

HDMI

Καλώδιο με το μέτρο και σύστημα τερματισμού HDMI. Όσα ακριβώς μέτρα καλωδίου HDMI χρειασθείτε σε εγκατάσταση με πολύ απλό τρόπο τερματισμού. Bulk Cable | HDMI

Μεταφορά/Διανομή σήματος HDMI μέσω ενός καλωδίου UTP σε απόσταση εως και 100μ. HDMI Over IP

Ασύρματη μεταφορά σήματος HDMI 1080p με πλήρη συμβατότητα HDCP. Pro Wireless HDMI Transmitter 

Οπτικές Ινες

Εγκατάσταση οπτικών ινών με το μέτρο και τερματισμό εύκολα και γρήγορα. Fiber Optic Bulk Cable 

Σύστημα τερματισμού οπτικής ίνας: Corning UNICAM Fiber Optic Termination System


Connectors and Adapters

Οποιοσδήποτε τύπος κονέκτορα  και αντάπτωρα θα χρειαστεί ο εγκαταστάτης.


Tools and Install Accessories

Τεράστια συλλογή Εργαλείων και Αξεσουάρ εγκατάστασης.


Custom Plates Panels and Inserts

Επίτοιχα πάνελς τερματισμού καλωδίωσης audio, video και Ethernet κατά παραγγελία.