Κατασκευαστές που αντιπροσωπεύουμε

 • Screen Innovations

  Καινοτομία και ευρηματικότητα στις οθόνες προβολής

  H SceenInnovations δεν κατασκευάζει απλά οθόνες προβολής. Συνδυάζοντας υψηλή τεχνογνωσία, καινοτομία και αγάπη για την ζωή, αναζητεί από μη συμβατικές οδούς εκείνες τις προσεγγίσεις που κάνουν τη προβολή συναρπαστική, φιλική, διασκεδαστική στη καθημερινότητα μας, 

   

  Περισσότερα...
 • Philips Dynalite

  Συστήματα Ηλεκτρικού Αυτοματισμού & Ενεργειακής Διαχείρισης

  Η Philips Dynalite είναι συνώνυμη με τη δημιουργία εξελιγμένων, απλών, αξιόπιστων και ενεργειακά αποδοτικών λύσεων διαχείρισης φωτισμού σε ένα μεγάλο φάσμα επαγγελματικών εφαρμογών που περιλαμβάνει κατοικία, γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία και δημόσιους χώρους. Ενας τεχνολογικός ηγέτης στο χώρος του για 20 χρόνια, είναι η πρώτη επιλογή σε εφαρμογές "έξυπνων" κτηρίων, διαχείρισης ενέργειας και αρχιτεκτονικού φωτισμού. Οι λύσεις της Philips Dynalite συνδυάζουν την εξαιρετική λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική και συμβάλλουν στη βελτίωση της χρήσης των χώρων που ζούμε.

  Περισσότερα...
 • Sonance

  Εντοιχιζόμενα Ηχεία Υψηλής Πιστότητας και Αισθητικής

  H Sonance δεν πίστεψε ποτέ στις μικρές βελτιώσεις. Δε έπαψε ποτέ να ξεπερνάει εμπόδια. Ξεκίνησε ανακαλύπτοντας τα εντοιχιζόμενα ηχεία. Αλλά για να διατηρήσει την ηγετική της θέση επαναλάμβανε συνεχώς την ίδια ερώτηση. "Ποιός είναι το επόμενος τοίχος που θα περάσουμε;". Στη πορεία της, δεν ηγήθηκε απλά του χώρου του εντοιχιζόμενου ηχείου. Επαναπροσδιόριζε συνεχώς, με μια νέα ανακάλυψη τη φορά, για 25 χρόνια το όνομα Sonance. Μια ιστορία πρωτοπορίας, που οι αρχιτέκτονες, οι εγκαταστάτες και οι αισθητικά ανήσυχοι λάτρες της μουσικής, αναγνωρίζουν σαν πραγματικά επαναστατική. 

  Περισσότερα...
 • Da-Lite

  Οθόνες προβολής & Συστήματα Παρουσιάσεων 

  Για πάνω από 100 χρόνια, η Da-Lite σχεδιάζει, παράγει και διανέμει τη πληρέστερη γκάμα οθονών προβολής στο κόσμο. Σήμερα, η γκάμα περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη ποικιλία υφασμάτων προβολής στην ιστορία μας. 

  Είτε χρειάζεστε μια οθόνη για την αίθουσα διασκέψεων μιας εταιρίας ή για τον χώρο πολυμέσων μιας κατοικίας, θα βρείτε ότι ακριβώς ψάχνετε στον ιστότοπο της Da-Lite. Αν χρειάζεστε κάτι εξειδικευμένο επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω ή email και θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει όριο στη δυνατότητα να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη, όσο δύσκολη και να είναι η εφαρμογή.

  Περισσότερα...
 • WizeFloor

  Διαδραστικό δάπεδο με εφαρμογές εμπειρικής εκπαίδευσης

  To WizeFloor είναι ένα βραβευμένο διαδραστικό δάπεδο σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 3 εως 12 ετών.

  Προωθεί την συντροφικές και δημιουργικές μεθόδους εκπαίδευσης μέσα απ' το παιχνίδι και τη κίνηση. 

  Διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια και ασκήσεις προβάλλονται στο δάπεδο μέσω του προβολέα οροφής και τα παιδιά χρησιμοποιούν τα σώματα τους για τη συμμετοχή στα δρώμενα. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα από πολλά παιδιά και τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προωθούν την συνεργασία και τον διάλογο. Επιπλέον εφαρμογές μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα, τόσο από τους δασκάλους όσο και τα παιδιά, από το λογισμικό που περιλαμβάνεται.

  Το WizeFloor έχει βραβευθεί με το Red Dot Design Award ως "Καλύτερο των καλύτερων" υπό την αιγίδα του Wisdom Wells.

  Περισσότερα...

 • LaunchPort

  Μαγνητικές Βάσεις Ασύρματης Φόρτισης iPad

  Το LaunchPort είναι ένα επαναστατικός τρόπος να φορτίσετε το iPad σας! Με τη χρήση μιας ειδικής μαγνητικής θήκης το iPad "κουμπώνει" σε μια ασύρματη βάση φόρτισης. Αμέσως μόλις η θήκη ακουμπήσει στη βάση αρχίζει η φόρτιση. Η φόρτιση γίνεται επαγωγικά, ασύρματα δηλαδή, χωρίς καλώδια και φορτιστές. Η ισχύς του μαγνήτη είναι τέτοια που μπορεί εύκολα η θήκη να στερεωθεί και σε μια κάθετη επιφάνεια, πχ τη πόρτα του ψυγείου μας. Διατίθεται σε επιτραπέζια και επίτοιχη βάση για όλα τα ipad και ipad mini.

  Περισσότερα...

 • iMerge

  Μουσικές & Κινηματογραφικές βιβλιοθήκες

  Φανταστείτε, ένα υψηλής πιστότητας σύστημα ψυχαγωγίας, που αποθηκεύει όλη σας τη συλλογή ταινιών και μουσικής σε ένα μέρος και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε διαφορετικό περιεχόμενο σε διαφορετικά δωμάτια ταυτόχρονα . Ενα σύστημα που μπορεί να αποθηκεύει εκατοντάδες ταινίες και δεκάδες χιλιάδες τίτλους μουσικής και σας δίνει πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε στα ντουλάπια και τα κουτιά σας. Και τέλος ένα σύστημα που δεν θα κάνει διακοπές τη κρίσιμη στιγμή λόγω προβλήματος σύνδεσης.

  Περισσότερα...
 • JustAddPower

  Διανομή Σημάτων Υψηλής Ευκρίνειας HDMI μέσω Δικτύου IP

  To HD over IP (HD/IP) από τη Just Add Power, είναι ένα σύστημα διανομής εικόνας υψηλής ευκρίνειας, μέσω δικτύων IP. Η ευελιξία αυτού του συστήματος, αλλάζει τα δεδομένα στα έργα διανομής εικόνας HD, οποιουδήποτε μεγέθους. Απαλλαγμένο από τους περιορισμούς των συμβατικών εναλλακτών (switchers) για HDMI, δημιουργεί ένα δίκτυο συσκευών HDMI, που μπορεί να κλιμακώνεται σε οποιαδήποτε έκταση, από 1 x 1, εως 4.000 x  65.000 (και οτιδήπτε ενδιάμεσο)!!!

  Περισσότερα...

 • Antonny Gallo

  Αισθητική & Ποιότητα στα Ηχεία

  Ο Anthony Gallo συνέβαλε ουσιαστικά στη δημιουργία της πρωτοποριακής τεχνολογίας tweeter CDTII™ (cylindrical diaphragm transducer), όπως και στη τεχνολογία S2 που χρησιμοποιεί η εταιρία. Αυτές οι δύο καινοτομίες στη τεχνολογία των ηχείων, ώθησαν την εταιρία στο σχεδιασμό ηχείων σφαιρικής μορφής και μινιμαλ αισθητικής που βρήκαν μεγάλη απήχηση στην αγορά. Είτε ενδιαφέρεστε για ένα καλό στερεοφωνικό σύστημα, είτε για οικιακό κινηματογράφο, η Gallo έχει τις απαντήσεις, με στυλ.

  Περισσότερα...
 • Premier Mounts

  Εξειδικευμένες βάσεις στήριξης

  Η Premier Mounts κατασκευάζει πρωτοποριακές βάσεις στήριξης βιντεοπροβολέων, τηλεοράσεων, συστοιχιών τηλεοράσεων, αναλογίων κλπ.

  Η μεγάλη της εμπειρία στο χώρο και τα προγράμματα παραγωγής που χρησιμοποιεί, που είναι πιστοποιημένα για τα υψηλότερα στάνταρντς προδιαγραφών, διασφαλίζουν τον συνδυασμό καλής ποιότητας, ασφάλειας, λειτουργικότητας και χαμηλού κόστους.  

  Περισσότερα...

 • Liberty

  Ειδικά καλώδια Οπτικοακουστικών Εγκαταστάσεων

  Η Liberty AV Solutions είναι αναγνωρισμένη ως ο κορυφαίος προμηθευτής καλωδίων και προϊόντων ολοκλήρωσης για οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα...
 • Τηλεοράσεις Design & Τηλεχειριζόμενες Βάσεις Τηλεοράσεων

  Ακολουθώντας πάντα την εταιρική ιδεολογία "Rethink TV" η People of Lava προσφέρει αμφίδρομες, ιδανικές για εγκαταστατικές και ξενοδοχειακές εφαρμογές τηλεοράσεις LED υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Επίσης διαθέτουν μια εξαιρετική γκάμα ηλεκτρικών και τηλεχειριζόμενων βάσεων και lifts που βασίζονται σε μια σειρά πατεντών που έχει αναπτύξει η People of Lava.

  Περισσότερα...