Γρήγοροι σύνδεσμοι
Εχετε έργο; Μπορούμε να βοηθήσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε με προτάσεις τεχνολογικών λύσεων

Ευκαιρίες Καριέρας

Εργαστείτε μαζί μας σε έναν χώρο που εξελίσεται και αναπτύσεται συνεχώς

Stock House

Μοναδικές ευκαιρίες σε παλιότερα μοντέλα ή μεταχειρισμένες συσκευές

Εργα

Περιήγηση στα έργα που χρησιμοποιούν τεχνολογίες μας

Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα επερχόμενων Εκδηλώσεων και Εκπαιδεύσεων

Πως θα μας βρείτε

Χάρτης και οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας


Τα προϊόντα και τα συστήματα μας διατίθενται στην αγορά μέσα από ένα δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτης μας ή αν ενδιαφέρεστε να βρείτε κάποιον πιστοποιημένο συνεργάτη για να αγοράσετε προϊόντα ή υπηρεσίας μας πατήστε

Εκπαίδευση


Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μας είναι να τους εξοπλίσουμε με τις απαραίτητες γνώσεις και τα κατάλληλα εργαλεία προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητά τους αλλά και να διασφαλιστούν τα έργα από τυχόν λάθη ή παραλείψεις στον προγραμματισμό ή/και στην εγκατάσταση. Για να επιτευχθεί αυτό, Η Adamco έχει υλοποιήσει ένα πρόγραμμα θεωτητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε είδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Τα κυριότερα οφέλη που προκύπτουν από την παρακολούθηση του προγράμματος , είναι : 

• Απόκτηση των βασικών γνώσεων που απαιτούνται για την ανάλυση των αναγκών και των απαιτήσεων ενός έργου αυτοματισμού. 

• Εξοικείωση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές των υλικών. 

• Απόκτηση ουσιαστικής (hands-on) εμπειρίας εγκατάστασης και διασύνδεσης των υλικών βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή. 

• Απόκτηση ουσιαστικής (hands-on) εμπειρίας σχεδίασης και προγραμματισμού ενός συστήματος αυτοματισμού από την αρχή ως το τέλος. 

• Πιστοποίηση του επιπέδου γνώσεων των τεχνικών που παρακολουθούν το πρόγραμμα και διασφάλιση των έργων από παρατυπίες ή λάθη στην εγκατάσταση ή/και τον προγραμματισμό που τραυματίζουν τις σχέσεις των συνεργατών με τους τελικούς πελάτες και χρήστες του συστήματος αυτοματισμού. 

• Οι πιστοποιημένοι συνεργάτες μας θα έχουν πρόσβαση σε συνεχή ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη, καθώς επίσης και σε ειδικές τιμές υλικών για την δημιουργία δικών τους demo-rooms. 

Για το πρόγραμμα εκπαιδεύσεων πατήστε εδώ.     

 

Μελέτη & Σχεδίαση Συστημάτων


Σχεδίαση Συστημάτων Η Adamco, εκτιμώντας και σεβόμενη την εμπιστοσύνη των συνεργατών της, είναι πάντα πρόθυμη να παράσχει τεχνική υποστήριξη, στο βαθμό που θα απαιτηθεί, προκειμένου να υλοποιηθεί σωστά ένα σύστημα αυτοματισμού και κεντρικού ελέγχου ακόμα και στο πιο απαιτητικό έργο. Στην Adamco, πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό κομμάτι ενός έργο είναι η μελέτη των αναγκών και των απαιτήσεων του. Η μελέτη αυτή είναι ο βασικός οδηγός που θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό και κατ’ επέκταση την υλοποίηση και τη λειτουργικότητα ενός έργου. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας στο χώρο των συστημάτων αυτοματισμού και ελέγχου, όπως και η υψηλή τεχνική κατάρτιση των στελεχών της εταιρίας μας, τίθεται στη διάθεση των συνεργατών μας προκειμένου να αξιολογηθούν αναλυτικά όλες οι παράμετροι και οι απαιτήσεις που περιλαμβάνονται και εν συνεχεία να σχεδιαστεί ένα σύστημα αυτοματισμού, διανομής και ελέγχου που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες κάθε έργου, όσο πολύπλοκο κι αν είναι. 

       
 

Υπηρεσίες Προγραμματισμού


Programming  Έχοντας συνεχή 15ετή παρουσία στο χώρο του αυτοματισμού στην ελληνική αγορά, η Adamco έχει υλοποιήσει πλήθος έργων αυτοματισμού. Τα έργα αυτά καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα της αγοράς: από μικρά meeting room μέχρι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, από μικρά σκάφη αναψυχής μέχρι πολυτελείς επαύλεις και από απλά συτήματα ήχου και εικόνας μέχρι αυτοματισμό μηχανοστασίων και έλεγχο συστημάτων κλιματισμού, ασφαλείας και διαχείρισης κτιρίων (bms). Από αυτά προκύπτει ότι οι δυνατότητες της εταιρίας μας να υποστηρίξει τα έργα σε επίπεδο προγραμματισμού είναι αποδεδειγμένα ανεξάντλητες. Και δεν μένουμε μόνο σε αυτά. Προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίζουμε το επίπεδο του προγραματισμού μας, • Αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες ελέγχου • Απλοποιώντας το γραφικό περιβάλον χειρισμού για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία του τελικού χρήστη • Αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας συνεχώς τα γραφικά περιβάλλοντα των οθονών αφής που περιλαμβάνονται.

        

Service - Επισκευές


Τα 30 χρόνια εμπειρίας στις επισκευές οπτικοακουστικού εξοπλισμού, η εκπαίδευση και εξειδίκευση στο εξωτερικου στα εργαστήρια της Philips και πολλών άλλων κατασκευαστών, διασφαλίζουν λύσεις και για τα πιο δύσκολα προβλήματα επισκευών.